Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Řeka bohů

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Řeka bohů
 
Autor: Wilbur Smith
Název díla: Řeka bohů
Datum vložení: 6.6.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Dobrodružný román z Egypta 18. století před naším letopočtem. Vypravěčem je geniální otrok Taita, který se ze služeb zlého pána Intefa dostává do služeb samotného faraona Mamose VIII. Na pozadí historických událostí rozehrává Wilbur Smith příběh plný napětí, intrik a dobrodružstí. Samozřejmě nesmí chybět ani vášnivá láska mezi mladou, krásnou faraonovou manželkou Lostris a odvážným generálem Tanem. Řeka bohů 1 je plnokrevným dobroudružným románem, který určitě nezklame žádného příznivce slavného autora mnoha dobrodružných románů z Afriky. Ostatní se snad mohou pousmívat nad akčními eskapádami a nadlidskostí hlavních hrdinů, ale schopnost sice předvídatelného, ale přesto napínavého a čtivého vyprávění nelze autorovi upřít.
Prevzato z www.milosnemec.cz





Hodnocení: (hodnotilo 61 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info