Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Piknik a jiné pohromy

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Piknik a jiné pohromy
 
Autor: Gerald Durrell
Název díla: Piknik a jiné pohromy
Datum vložení: 15.4.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
V knížce je 5 povídek-Piknik,Panenská plavba,Plody nejdražšího vzdělání, Poprask kolem Havelocka,Muž od Michelina a Zrcadlo.
Nejvíce se mi líbila povídka Piknik, která vypráví o matce se 3 dětmi, za kterou přijede její syn Lerry.Lerry je protivný starý muž, který má odpor ke všemu. Rodina se rozhodne, že pojede na piknik v jejich krásném opečovávaném autě. Celé to začne, když se opřou o mrtvého koně v domnění, že je to kámen. Vychutnávají si jídlo, když najednou začne hrozně pršet. Všichni se rychle zvednout a utíkají k autu, ale nejde mu sundat střecha. Jedou úplně promočení, a co se nestane praskne jim pneumatika. Neochotný Lerry se svým bratrem jdou pro pomoc k muži, který stojí na poli. On jim půjčí koně, aby se dopravili do města a zavolali opraváře.
Ostatní příběhy ze života spisovatele byly také hezké.





Hodnocení: (hodnotilo 31 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info