Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Lada chce být sochařkou

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Lada chce být sochařkou
 
Autor: Jiřina Havlová
Název díla: Lada chce být sochařkou
Datum vložení: 7.5.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Knížka vypráví o tom, jak se v jedné vesnici narodila holčička jménem Květa. Vždycky si přála sestřičku. Jednoho dne přiběhla po škole domů s brekem a řekla mamince, že holky z její třídy mají sourozence, a že jediná nemá. Maminka se domluvila s tatínkem a jednoho dne, když se Květa vracela ze školy, maminka řekla, že se jí splnilo přání, že má sestřičku, která se jmenuje Lada. Květa nemohla uvěřit a rychle se běžela podívat. Lada opravdu ležela v postýlce a dívala se na Květu. Jak Lada trochu povyrostla, Květa ji vodila po zahrádce a hrála si s ní se svými hračkami. Tatínek začal Ladě nosit plastelínu. Lada si z ní dělala zvířátka a tak si tatínek řekl, že Ladě donese opravdovou sochařskou hlínu. Lada si spokojeně modelovala zvířátka, už od malička, a tak až byla velká, maminka se jí zeptala co by chtěla dál dělat. Lada se zeptala jestli by mohla být sochařkou a maminka řekla, že jí zítra půjde přihlásit na školu. A tak se Ladě splnil její sen.





Hodnocení: (hodnotilo 29 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info