Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Adam a Erik-kluci z hor

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Adam a Erik-kluci z hor
 
Název díla: Adam a Erik-kluci z hor
Datum vložení: 13.5.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Kniha vypráví o Adamovi a Erikovi. Adam a Erik jsou sedmiletí bratranci.Bydlí v Beskydech na Jalovci.Adam Mazura s rodinou bydlí dole-dolní Mazurové.O kus dál,tak půl hodiny cesty bydlí Erik s rodinou-horní Mazurové a na samém kopci bydlí staříček Mazura.Proto jejich kopci neřekne nikdo jinak než Mazurovský kopec.Kluci mají fantazii a své plány uskutečňují.Pokaždé se setkají s nepochopením rodičů a tak své plány-ať chtějí nebo ne-uskutečňují tajně.A tak si třeba ukradnou měsíc,budou učit staříčkovu kozu Cindu lyžovat atd................jejich plány by nemuseli končit dobře,kdyby klući vedle sebe neměli své věrné psi-Adam Arise a Erik Rivala.

Kniha se mi líbila,doporučuji vám ji také si přečíst





Životopis spisovatele: Věra Řeháčková
Hodnocení: (hodnotilo 372 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz