Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Lucka mezi Ostřílenci

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Lucka mezi Ostřílenci
 
Název díla: Lucka mezi Ostřílenci
Datum vložení: 9.6.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Sourozenci Lucka a Lukáš se škádlili. Lukášstále říkal sestře, že koně ji sežerou. Ona se jich proto bála ale Lukáš dojížděl ke koním do Řícmanic. Když chtěl jít s kamarády ven, musel hlídat sestru. Jednou si kluci řekli, že budou hrát na schovávanou a Lucka chtěla hrát také. Když pykal Ivan, Lukáš schoval Lucku pod kapotu otcova auta.
Když jel otec do Řícmanic, nevěděl, že Lucka je pod kapotou. Dovezl ji až do Řícmanic, a tam byla Lenka naučila Lucku , aby se přestala bát koní. Seznámila se sepsem Babetou, kočkami Týnou a Vlaštovkou, Darinem a ostatními koňmi a samozřejmě s dětmi. Když byly jarní prázdniny strávila je s kamarády u Jakubcových. Koncem prázdnin si chtěli udělat táborák, a když Lukáš s Danem sbírali větve, tak objevili zraněnou ženu s dítětem, hned zavolali ostatní, Anička řekla, že ženu odvezou do vesnice a naložili ji na trakař, a když chtěli vzít dítě, tak u Darina stáli nějací lidé a jeden říkal, že Darin ja jeho kůň. Ale Lenka byla odvážná a odvázala Darina a všichni utekli a zavolali policii, a ta ty lidi zatkla a večer si děti sedli k táboráku a zpívali.





Životopis spisovatele: Věra Řeháčková
Hodnocení: (hodnotilo 20 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info