Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Tajná Sedma-Záhada ukradeného náhrdelníku

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Tajná Sedma-Záhada ukradeného náhrdelníku
 
Autor: Enid Blytonová
Název díla: Tajná Sedma-Záhada ukradeného náhrdelníku
Datum vložení: 20.6.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tajná Sedma při hře na indiány narazí na podezřelého muže. Později se dozvídají, že to byl zloděj, který ukradl drahocenný náhrdelník. Tajná sedma se pustí po jeho stopě. Při pátrání najde podivné věci - čepici a kousek vlny. Děti se domnívají, že zloděj byl akrobat. Šly se podívat do cirkusu, jestli tam nenajdou podobného muže, jakého viděly v malé houštině u Miltonského zámečku. Pátrají po zloději jim nevyšlo. Později našli stopu,kam patří kousek vlny. Patřil k páru ponožek, které visely na prádelní šňůře. Vydávají se pátrat dál. Našly stejné stopy jako u zámečku. Tyto stopy udělaly dřevě chůdy, na kterých chodil artista. Tajná sedma dopadla a usvědčila artistu, který musel nahrdelník vrátit. Tím skončilo pátrání a Tajná sedma se těší louskat další případ.





Hodnocení: (hodnotilo 205 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info