Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Oceán vzpomínek

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Oceán vzpomínek
 
Autor: Lenne, Anna Hugová, Villegasová
Název díla: Oceán vzpomínek
Datum vložení: 4.8.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tato knížka vypráví o osudech dvou mladých žen. Jmenovali se Marna a Laurel. Laurel je krásná a úspěšná psychoterapeutka, která má nepřekonatelný strach z vody. Voda ji totiž před několika lety zabila bratra. Laurel měla přítele. Marna dřív byla výborná plavkyně, ale díky manželství v současnosti plavala už jen pro radost a vedla v bazénu rehabilitační hodiny pro důchodce. Laurel, která chce konečně překonat ztrach z vody, začne chodit na soukromé hodiny k Marně. Ta byla ze začátku proti, ale bylo jí Laurel líto a proto na to přistoupila. Laurel díky jejím hodinám dělá obrovské pokroky a postupně překonává svůj strach. Díky jejímu handcicapu se obě ženy spřátelí a stanou se znich nejlepší kamarádky. Jejick přátelství však bylo v jednu chvíli ohroženo. Zjistily totiž, že přítel Laurel a Marny manžel je jeden a ten samý muž. Obě dvě ho opustí. Naštěstí tato událost nerozbije nově vzniklé přátelství mezi Marnou a Laurel. Ta se odnaučila bát vody do té míry, že se s Marnou rozhodly, že pojedou pouze samy dvě na dovolenou k moři. Obě ztratily své partnery, ale na druhou stranu získaly přátelství, které je někdy lepší než vztah s mužem, protože je větší pravděpodobnost, že přátelství vydrží navžky.





Hodnocení: (hodnotilo 19 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info