Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Bezdomovci

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Bezdomovci
 
Název díla: Bezdomovci
Datum vložení: 9.3.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Kniha vyprávi o čtyřech sestrách Conroyovych Naomi Phoebe Rachel a Ruth. Maminka s tatínkem je pošlou na celé prázdniny k babičce které sestry řikaji obrbabča. Sestry se u obrbabči nudí, protože babička nema žadne knižky. Dívky jsou totiž vášnivé čtenářky. Později si tam najdou kamaráda Grahama, ktery jim řekne, že babička všechny knihy schovala na půdu. Sestry se tedy v noci vydají na průzkum půdy. Objeví tam plno knih, ale když budou odcházet nechají tam zápalku. Později si na to vzpomenou, ale to už je pozdě, všechny knihy už totiž hoří. Dívky se vrátí domů a doma je čeka překvapení, nové pokoje. Babičce vše napíšou a v dopise bude stát, že se k ní zas rády podívají.





Životopis spisovatele: Hilary Mckayova
Hodnocení: (hodnotilo 164 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info