Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Taladin

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Taladin
 
Autor: Pamela Kavanagh
Název díla: Taladin
Datum vložení: 30.5.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Byly tam znovu. Stopy koňských kopyt ve světlém písku, které vedly přímo do moře. Zamračila jsem se a pozorně jsem se rozhlédla po pusté zátoce. Hledala jsem cokoli, co by ty záhadné stopy vysvětlovalo. Nikde nic. Žádné další otisky kopyt, žádný volně pobíhající kůň, žádný člověk, který zavedl svého koně do slané mořské vody, aby se vykoupal. Otřásla jsem se zimou, přestože byl červenec a slunce krásně hřálo. Nemám ráda záhady. Byla jsem ve Falcondale třetí den a po třetí jsem spatřila ty stopy...

Karin tráví prázdniny u své sestry Leonie na farmě ve Falcondale. Všechno začne báječně: celé dny tráví v sedle, stará se o nádherné koně a najde si tam i kamaráda. Falcondale však skrývá jakési tajemství. Karin slyší vyprávět záhadné pověsti, spatří podivné věci, za tajemných okolností zmizí kůň. A dochází tam ještě k mnoha dalším zlověstným a nevysvětlitelným událostem. Má to všechno na svědomí Taladin -přízrak, o kterém se říká, že přináší štěstí? Nebo je to něco ještě mnohem nebezpečnějšího?





Hodnocení: (hodnotilo 33 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info