Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Případ nevěrné Kláry

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Případ nevěrné Kláry
 
Název díla: Případ nevěrné Kláry
Datum vložení: 25.8.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Denis je majitelem detektivní kanceláře, která se specializuje na nevěrné partnery. Jednoho dne ji navštíví známý spisovatel Norbert Černý. Z prvu říká, že jde jen o námět na jeho novou knihu, ale pak se přizná, že má podezření na svou přítelkyni. D. má tedy práci a pustí se do ní. Až do konce prvního týdne vše vypadá jako neopodstatněná žárlivost. Poslední den sledovačky však Laura zalže a místo u kamarádky přespí u spolužáka. Jenže Denis to nenahlásí. Řekne Norbertovi, že je všechno v pořádku. Ukončí obchod a D. pokračuje ve sledování na vlastní pěst. Jeho pracovníci jsou šokováni, i jeho žena, ale důvěřují mu. K. je Norbertovi skutečně nevěrná, a to hned v několika případech. Natočí ji v jednom pensionu kousek za Prahou s jejím učitelem čínštiny. Jenže v tom udělá něco absolutně nepochopitelného. Přijde za K. a jejím učitelem a vše jim řekne. Dokonce jim pomůže obstarat aliby. Norbertovi pak opět řekne, že je vše v pořádku. Ten se K. omluví a koupí jí zájezd do Číny. Na něj však pošle i Denise - částěčně pracovně a částěčně jako revanš. Tam už vše vyvrcholí a Denis se s Klárou vyspí - několikrát. Netuší však, že je sledován konkurenční kanceláří. Když opět přiletí do Prahy, nečeká na něj jen jeho žena, ale všichni jeho pracovníci - přátelé. Všichni v černém. N. k němu přistoupí a naprosto klidně mu řekne, že se s ním přišli rozloučit, protože ho dnes večer zabije. A udělá to. Jenže - co s Klárou???





Životopis spisovatele: Michal Viewegh
Hodnocení: (hodnotilo 13 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info