Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Lucky Luk II.

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Lucky Luk II.
 
Autor: Lenka Lanczová
Název díla: Lucky Luk II.
Datum vložení: 21.12.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Když Lukáše pustí z vězení, snaží se najít Sandru, která má jejich dítě, Luk se bojí, že si je nechala vzít. Chodí všude možně, po matrikách, úřadech a nemocnicích, ale nikde se mu nedaří Sandru najít.
Seznámí se s prodavackou Janou. Začnou spolu chodit a Jana po čase čeká dítě. Lukáš si ji vezme za ženu. Když jde Luk nakoupit, potká se se Sandrou, ta s ním však nechce nic mít. Lukáš z toho má špatnou náladu.
Za čas zjistí, kde Sandra bydlí. Zaskočí ho však, že je vdaná. Opět za bohatého muže. Luk za Sandou přijede na Chlumek, to je to místo, kde bydlí, Sandra mu odpustí. Řekne mu, že svoje dítě nepotratila, je to kluk a jmenuje se Lukáš a že ve skutečnosti vdaná není.
Jana začne mít nějaké problémy s těhotenstvím a bojí se, aby nepotratila. Luk ji zaveze do nemocnice. Díte se narodí císarským řezem. Má jen 20% šanci, že nezemře. Jeho tělo nebylo úplně vyvinuté. Bohužel to nepřežije. Lukáš se s Janou nechá rozvést a bude žít se Sandrou.





Hodnocení: (hodnotilo 15 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info