Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Setkání v Londýně

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Setkání v Londýně
 
Autor: Milada Vrbová
Název díla: Setkání v Londýně
Datum vložení: 16.2.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Nepříliš úspěšná studentka Lada odjíždí pracovat do Lodnýna jako auir pair. Začlo to vlastně tím, že zavolala na inzerát, ten jí vzal ale příjemný muž. Když Lada přijela do Londýna k muži, se kterým mluvila po telefonu, hnedka jí řekl, co bude dělat a v jakém pokoji u něj bude bydlet. Představil se jako Caleb, bydlel ve velkém činžovním domě, který patřil jen jemu. Ladě se muž velmi zamlouval, vypadal přívětivě, nebyl ženatý. Ale jednou, když si šla Lada lehnout, tak za ní přišel do pokoje s pistolí v ruce a chtěl, aby se milovali, ale Lada odmítla, Caleb na ní namířil pistolí a vedl ji do jeho ložnice. Už leželi na posteli, ale Lada mu píchla do stechna manikúrní nůžky, které ležely na nočním stolku. Po tomto konfliktu Lada odjela pracovat do hotelu jako číšnice, kde měla i svůj byt. Zanedlouho poznala opět zajímavého muže. Madida byl původem Maďar. S tím Lada strávila zbytek pobytu. Byly v tom vztahu nějaké nerovnosti, ale vždy se to vyřešilo. Také Lady kamarádky, které už v Londýně pracují déle si našly životní lásku.
Knížka skončila tím, že Lada jela po roce domů.





Hodnocení: (hodnotilo 30 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info