Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Lumpárny Darebáka Davida

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Lumpárny Darebáka Davida
 
Autor: Francesca Simonová
Název díla: Lumpárny Darebáka Davida
Datum vložení: 4.3.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tato kniha je dalším pokračováním úspěšné knihy Darebák David.
Tentokrát David prodá svého bratra Vítka, aby získal peníze, ale nakonec ho rodiče přimějí, aby ho zase koupil zpátky. Pak jede se třídou na školní výlet, do muzea, kde rozbije kosti pradávného psa, ale nikdo se nedozví, že to udělal on, protože on řekl Vítkovi, aby šel do té místnosti, kde ho rozbil a správce muzea podezřívá Vítka. Pak chce David sedět ve svém pohodlném křesle, ale musí se vyrovnat s tím, že tam byl první Vítek. S tím se ovšem nevyrovnal, takže televizi nastavil na nejvyšší hlasitost a Vítek ji brzy ráno pustí a všechny vzbudí, takže je potrestán, ale opět neprávem. Pak Davidovi přijde pozvánka do televizního pořadu Kdo je větší machr a Vítkovi zase do Slušného chování se Slávkou. V televizním studiu se ale shodou okolností vymění a Vítek jde do pořadu Kdo je větší machr a David jde do Slušného chování se Slávkou.Bohužel David neví nic o slušném chování, takže moderátorku Slávku pěkně poníží. Ta už se nikdy v televizi neobjeví a místo Slušného chování se Stávkou v televizi běží Nořiny neplechy, což se Davidovi samozřejmě líbí.Pak se zbavuje vší, nebo uteče z domova, ale nakonec se opět vrátí domů.

Tato kniha se mi velice líbila, protože nezbedný David vždycky vymyslí něco originálního, co mě pobaví.





Hodnocení: (hodnotilo 100 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info