Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

temný oheň

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > temný oheň
 
Autor: Dorsey Angela
Název díla: temný oheň
Datum vložení: 3.4.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Lisin otec se užírá vlastní zatrpklostí nad tím, že musí prodat usedlost Evergreen a všechny své koně cizímu člověku. Když zjistí, že Lisa chodí za novým majitelem, starým panem Pickeringem, rozzuří se. Popadne ji za ruku a začne na ni křičet. Lisa má strach. Tohle není ten tatínek, jak ho znávala. Ale je rozhodnutá nadále starého pána a svého milovaného koně Jupitera navštěvova. Z domu se plíží v noci, aby se vyhnula otcovu hněvu, ale také aby se napotkala s Jimmym, protivným synovcem pana Pickeringa. Jimmy jí totiž řekl, že strýc už nechce, aby Lisa do stájí chodila, ale Lisa mu nevěří. Když ale jimmy začne čím dál více vyhrožovat, Lisa neví, co dělat.
A pak se zčistajasna objeví záhadná dívka se zlatými vlasy. Jmenuje se Angelika a nabízí Lise pomoc. Lisa je vděčná, ale zároveň má strach. Na té neznáme dívce je něco podivného. Kdo to je? Odkud přišla???





Hodnocení: (hodnotilo 16 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info