Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Lenka au-pair

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Lenka au-pair
 
Autor: Martina Drijverová
Název díla: Lenka au-pair
Datum vložení: 11.6.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Lenka se vydává na cestu do Francie studovat francoužtinu na Sorbonu, protože ji nevzali na medicínu. Původně má bydlet u otce, který se do Francie přistěhoval k přítelkyni, ale nakonec zjišťuje,že ji k sobě otec vzít nemůže, a tak bude bydlet a pracovat jako au-pair v jedné hraběcí rodině. Nejdříve je na otce naštvaná, ale hraběcí rodina jí velice přirostla k srdci. Stará se o Patricka a Philipa, dva syny hraběnky a hraběte. Lenka v Paříži nachází spoustu přátel, seznamuje se s lidmi z Ameriky, z Polska a skvěle mluví francouzsky. S hraběcí rodinou poznává spoustu památek a také obrovský zámek, kde se setkává s velmi rozvětvenou hraběcí rodinou. Slaví s nimy i Vánoce ve francouzském stylu. Poznává také milého francouzského chlapce Thibaulta. Doma v Praze na ni bohužel čeká kluk se kterým chodí, ten je jí však nevěrný, a tak se dá do hromady s tím milým Thibaultem.





Hodnocení: (hodnotilo 56 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info