Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Bobří věže 1

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Bobří věže 1
 
Autor: Nigel Hinton
Název díla: Bobří věže 1
Datum vložení: 20.9.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tato knížka je o téměř celá o čtyřech hlavních hrdinech a to jsou Filip,bobřík,paní Jezevcová a pan Edgard.Filip dostal jako dárek od strýce který zrovna přijel z číny obrovského draka.Tatínek mu řikal ať toho draka nechodí poučštět sám že o víkendu půjdou spolu.Ale filip tomu krásnými drakovi neodolal a vydal jse ven na kopec pouštět draka sám.Ale drak jse jakoby zbláznil a zvednul jse nahoru i s Filipem.Než jse Filip s toho zpamatoval tak už byl 6 metrů vysoko.Tak drak ho táhnul pořád výš a dál pžes země a nqajednou byl nad mořem.Když byl nad mořem tak k němu přilétl Drozdfík a posadil jse mu na rameno.Najednou bvyděl Filip před s sebou dva ostrovy.Jeden malý do E e druhý větší do do N.Drak s Filipem zamířil na ten větší ostov který připomínal písmeno en.Tal pžřistál s drakem na ostrově před velikánským lesem.Tak tedy prošel ten les a uvidsěl malinkou chaloupku a před ní malýho Bobříku kterýmu byli 2 a půl roku jak jse houpal na houpačce.Stalo jsme mu něco ošklivého že s té houpčky spadnul a začal brečet.Tak k němu přišla s chaloupky paní Jezevcová.Paní Jezevcová zahlídla Filipa ve křoví tak jse seznámili Filip jí vysvětlil co jse mu stalo.Tak paní Jezevcová řekla Bobříkovi ať zavčede Filipa k panu Edgardovi.Tak oba dva šli lesem až přišli k takový chatrřči a v křešle u krbu uviděl Filip sedět obrovského bobra.Bobř mu vyprávěl že jsou zakletý a že potřebujou vysvobodit a řekl filipovy o Bobřích věží.Tak Fiolip během knížka podnikl několik cest a až ke konco knížky potbal v knihovně na hradu malýho kluka kterej vypadal stejně jako on.A ten kluk chtěl aby řekl ano.Ale ten klub byla přečarovaná čarodejnice Oyin která dříve vyčarčoval asi dvěstě vrrčounů (to jsou něco jako její poskoci).Ale on řekl ne a všichni vrrčouni schořeli a čarodějnice jse někom poděli a to nikdo ani nešví kam.Všichni zvířátka z ostrova děkovakli Filipovi zato že je vysvobodil s prokletí.Tak tedy pan Edgard a Filip šli na horu do hradu do knihovny pro fijalovou knížku a pan edgard řekl zaříkavadlo aby se vrátil Filip zpátky domů to je konec prvního dílu.





Hodnocení: (hodnotilo 16 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info