Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Narozeniny

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Narozeniny
 
Autor: Jacqueline Wilsonová
Název díla: Narozeniny
Datum vložení: 3.4.2010

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Daisyina sestra Lily je sice postižená, jezdí na vozíčku a není schopná slova, Daisy jí přesto má moc ráda. S jejími čtyřmi kamarádkami si založila klub a díky jejich jménům - Alice, Bella, Carmen, Daisy a Emily si říkají Abecední klub. Daisy má nejradši Emily, Carmen jí ale přijde protivná.
Všechny se dohodly, že budou společně slavit jejich narozeniny. Na Carmeniny narozeniny se Daisy netěší, ani tam jít nechce, nemůže ale zradit kamarádky. Podle jejího očekávání jí však Carmen dělá na oslavě naschvály. Po čase si Carmen znepřátelí i Alici, Bellu a Emily.
Daisy i její mamka mají z Daisyiny oslavy narozenin trochu obavy, ani jedna kamarádka totiž neví o postižené Lily. Daisy Pozve jen Alici, Bellu a Emily. Holky jsou sice z Lily nejdřív trochu v rozpacích, později si ji ale oblíbí.
Celá oslava dopadne podle Daisyiných představ a Emily se stane její nejlepší kamarádkou.





Hodnocení: (hodnotilo 18 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Narozeniny Wilsonová, Jacqueline 72 slov
Narozeniny Wilsonová, Jacqueline 81 slov
Narozeniny Wilsonová, Jacqueline 191 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info