Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

PŘEŽÍT

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > PŘEŽÍT
 
Název díla: PŘEŽÍT
Datum vložení: 27.5.2010

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tim musí jet na sportovní tábor, na který se mu vůbec nechce, protože mu nejde ani jeden sport. Ten sportovní tábor vybral jeho taťka a ani se ho moc neptal, jestli tam chce jet nebo ne. Jeho matka sice nechtěla, ať tam jede, protože se bála, že si něco udělá, ale stejně tam jel. Tim bude ve družstvu Tygři. V tom družstvu je on, Piškot, Giles, Laura, Lesley a Kelly. S Piškotem a Gilesem je na pokoji. S Piškotem se skamarádí, ale s Gilesem ne. Gilesovi jde jen o výhru a pořád se Timovi posmívá, že mu nic nejde. Když jednou musí slaňovat a leze po skále, pustí se lana a málem spadne. Ale radí mu ze zhora vedoucí Tygrů, Jack. Takže nakonec to lano chytí a v klidu sleze dolů. V předposlední soutěži Tygři vyhrajou. Je to taková soutěž, kde musí s naplněnými kbelíky v ruce přejít potok přes takové tyčky, a naplnit takový odpadkový koš, z kterého je uděláno tygří mládě, vodou z těch kbelíků. Musejí tam taky hodně běhat. Ale přejít přes ty tyčky nebylo vůbec tak jednoduché, jako to vypadalo. Byl v tom totiž chyták. Všichni zkoušeli přes tu tyčku přejít ale NIKOMU se to nepovedlo. Chyták byl v tom, že ty tyčky neměli přecházet. Ty tyčky byly uvnitř duté jako brčka, takže je Kelly a Piškot jenom chytili na konci a ty kbelíky se tam mohly přelít tygříkovi přímo do tlamy (tlama byla víko od odpadkového koše). Všichni se z Tima a radovali a Piškot mu vymyslel přezdívku Super-Tim. A Giles mu řekl, že je opravdu chytrý. Poslední soutěž byla, že všechna družstva (Tygři, Jaguáři, Lvi a Pumy) musela řvát co nejvíc. Nakonec Tygři vyhrajou i celkově. Dostanou všichni malého plyšového tygříka. Timovi se pak vůbec nechce domů, i když ze začátku chtěl odjet už po půlhodině. A začne dokonce chodit s Kelly!:-)





Životopis spisovatele: Jacqueline Wilsonová
Hodnocení: (hodnotilo 15 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info