Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Kluci, holky a Stodůlky

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Kluci, holky a Stodůlky
 
Autor: Eva Bernardinová
Název díla: Kluci, holky a Stodůlky
Datum vložení: 25.11.2010

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Ilustrátor : Alena Ladová

Hlavní postavy : Honza Voříšek, Pepík Rybář, Láďa Doubek, Anička Voříšková, pan Voříšek, dědeček Voříšek

Děj : Ve vesnici Stodůlky žijí kamarádi Honza, Pepík, Láďa a Honzova mladší sestra Anička.Spolu zažívají různé příhody, jako například oslavu Dětského dne.Také odhalí zloděje, kterým je nakonec kluk ze vsi Standa Votočil.Do Stodůlek na školu v přírodě na čas přijedou děti z Prahy.Od první chvíle je Stodolákům jasné, že s Pražáky nebudou kamarádi.Pražské děti na stodůlkovské děti žalují a od začátku je nemají rády.Kvůli nim mají Stodoláci problémy.Ale problémy neřeší jen stodolácké děti, ale i jejich maminky.Honzova maminka například řeší, do jaké základní školy se půjde Honza dál učit, protože základní škola, do které Honza chodil, je jen do páté třídy.A tak se vyvíjí příběh stodůlkovských dětí.







Hodnocení: (hodnotilo 245 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info