Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Dvojčata v průšvihu

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Dvojčata v průšvihu
 
Autor: Jacqueline Wilsonová
Název díla: Dvojčata v průšvihu
Datum vložení: 27.9.2011

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Dvojčata v průšvih
Jacqueline Wilsonová
Garnet a Ruby jsou dvojčata. Garnet je tišší, hodnější a upravenější. Ruby je naopak hlučná, zlobivá a neupravená. Jsou jako jedna. Vždy spolu. Nedokáží si představit život bez té druhé. Dvojčatům ale umřela maminka. Jejich tatínek si našel novou ženu Jiřinku, ale dvojčata jí říkají Jezinka.Jednou se musí přestěhovat do nového domku s Jezinkou.Dvojčatům se tam nelíbí, ale pak si tam zvyknou. Jednou našla Ruby inzerát, že hledají dvojčata, která by chtěla hrát ve filmu. Ruby hned chtěla ale Garnet ne. Nakonec tam jeli ale Garnet to pokazila. Kdyby to udělaly, mohly hrát ve filmu, který se točil v nobl škole. Když se to dvojčatům nepodařilo, tak se aspoň chtěly přihlásit na tu školu. Když dělaly přijímačky, Ruby byla nesvá. Nakonec to pokazila a neudělala je. Za to Garnet je udělala úplně skvěle. Tak byla přijata. Ruby byla naštvaná že to neudělala a tak už nechtěla být dvojčetem. Ostříhala si vlasy a nosila jiné oblečení. Garnet se na tý škole docela líbilo. Ale nakonec se holky usmířily a byly z nich dvojčata. Bohužel Ruby byla pořád ostříhaná.





Hodnocení: (hodnotilo 23 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info