Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Prádniny za všechny prachy

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Prádniny za všechny prachy
 
Autor: Petra Braunová
Název díla: Prádniny za všechny prachy
Datum vložení: 20.11.2013

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tato kniha vypráví o 15 ti leté Míši, která stráví prázdniny s mámou a sourozenci na chalupě.Prázdniny však neprožije tak jak je plánovala, protože máma musí do práce. A zrovna v tu chvíli zjistí, že táta má jinou ženskou. Míša neví, co má dělat,protože má hlídat oba dva sourozence. Za pár dní se máma vrátí,ale táta pořád nikde. Za pár dní někdo zazvoní a zjistí se,že to není sousedka,ale jejich táta!

KAPITOLA 1. :
Jednoho dne máma brzy ráno zbudí Míšu a řekne jí,že musí odjet do práce. Michaela je v šoku a neví co se děje… Máma odjede a Míša se rozhodne zavolat tátovi. Jakmile tátovi poví co se stalo táta je také v šoku a Míša se zeptá jestli by mohl za nimi přijet,ale bohužel táta nepřijede. Než táta vypne hovor zaslechne a bohužel nerada ženský hlas.To se Míši nelíbí a rozhodne se zasáhnout na vlastní pěst a jede do Prahy za svým tátou. Tam ho,ale najde s nějákou ženskou a chce se ji brečet tak radši pojede zpátky na chalupu za svými sourozenci …… Konec…






Hodnocení: (hodnotilo 0 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info