Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Sběratel Motýlů

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Sběratel Motýlů
 
Název díla: Sběratel Motýlů
Datum vložení: 1.1.2021

 

squareVClanku:
id='square-ir'


Sběratel Motýlů



Tuto knihu jsem přečetla zhruba před rokem.

Tato kniha má žánr detektivní horor, většina podobných knih začíná popisem vraždy nebo nějakého zločinu, nadále jsme s vyšetřovateli a odhalujeme kdo je vrah, tento příběh je však o dívce a přelévá se z její minulosti do výslechové místnosti kde popisuje zahradu a dívky v ní.

Kniha vypráví o dívce více jmen, já jí říkám Maya.



Mayin dřívější život byl nejistý když jí rodiče opustili, připadla babičce. Maye bylo okolo 15 když její babička zemřela, sebrala peníze a odjela do New Yorku, tam si našla práci a po třech týdnech i byt.



Jméno Maya jí dal ,,Zahradník,,. Zahradník je muž který je psychicky narušený, unáší dívky a uchovává jejich ,,krásu,,. Zhruba 20 dívek v přenádherné kvetoucí zahradě, každá v černých šatech která odkrývají potetovaná záda. Všechny dívky jsou ve věku nad 16 let a moc dlouho se nezdrží. Vše má své datum spotřeby, dívky s motýlími křídly na zádech uloží do průhledné pryskyřice ve vitrínách které jsou po chodbách.



Zdi byli ze skla podobně jako vitríny.

Jména dívek jsou velmi zajímavá, oblíbila jsem si jméno ,,Pia,, a dvojčata. Ty se opravdu dlouho nezdrží protože jedno z děvčat začne dělat problémy, ve svém životě se moc nemuseli ale v pryskyřici byly spolu a vypadaly šťastně.Zahradník má také dva syny a manželku. Avery i jeho mladší bratr Desmond mají možnost zahradu navštěvovat. Avery je velmi podobný Zahradníkovy, občas spolu vybírají a unášejí dívky. Desmond je odlišný, rád se baví s Mayou a mají spolu až romantický vztah. Vše se ale změní když Avery unese dvanáctiletou dívku.



Pro bližší info pište na ig: Katerina.jandlova.98








Hodnocení: (hodnotilo 2 čtenáři)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info