Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

MŮJ MILÝ DENÍČKU Jsou dospělý vůbec lidi?

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > MŮJ MILÝ DENÍČKU Jsou dospělý vůbec lidi?
 
Název díla: MŮJ MILÝ DENÍČKU Jsou dospělý vůbec lidi?
Datum vložení: 8.3.2021

 

squareVClanku:
id='square-ir'

Příběh vypraví Jamie Kellyová, která si píše deníček o dospělých. Jamie chodí na základní školu Mackerelskou. Její nejlepší kamarádkou Isabella a nepřítelkyní je Angella, která ji vždy všechno překazí. Jednou k Jamie domů přijede teta Carol. Jamie ji má strašně moc ráda ,protože si sní může vždy popovídat. Prostě nejsou takové ty dospělácké řeč jak jde škola ... Jednou Jamii zjistí, že teta Carol si najde práci v její škole. Což byl velký průšvih, protože se stala dospělákem. Jednou si teta Carol řekla, že udělá večírek pro dospělé, ale dospělí to berou jako schůzku. Teta Carol nemá žádného přítele, ale na schůzce se políbí se zástupcem pana ředitele Devona a bylo pro Jamii hnusné.






Hodnocení: (hodnotilo 5 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info