Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Deník malého poseroutky- Ponorková nemoc

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Deník malého poseroutky- Ponorková nemoc
 
Název díla: Deník malého poseroutky- Ponorková nemoc
Datum vložení: 6.6.2023

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Deník malého poseroutky- Ponorková Nemoc

Napsal: Jeff Kinney

Ilustroval: Jeff Kineey

Nakladatelství: CooBoo

Místo děje: Americká vesnička

Čas děje: Díkůvzdání až Vánoce

Hlavní postavy: Greg, Rodrick, Rowley.



Kniha vypráví o Gregu Heffley. Příběh začína den před díkůvzdáním. Gregova máma pořídila postavu skřítka jménem Santův zvěd. Ten kontroloval Grega a jeho staršího bratra Rodricka, jestli nezlobí a chovají se slušně. Zvěd prý vše hlásí Santovi na severní pól a podle toho dostanou dárky na Vánoce. Greg neměl nakoupené dárky, ale také neměl peníze. Snažil se tedy peníze vydělat, např. Odklízel sníh z cest.. Greg rád hrál počítačovou hru jménem e-zvířátka, kde se měl starat o psa. Na té hře se stal závislí, jeho pes chtěl pořád nějaké oblečky nebo nábytek, který ale stál opravdové peníze. —Jelikož se už Vánoce blížili, škola pořádala Vánoční bazar, Greg s jeho nejlepším kamarádem se rozhodli, že u Grega doma také budou pořádat Vánoční bazar. Nakoupili vše potřebné, a začali shánět reklamy. Nalepili na školu plakáty o jejich akci, jenže pršelo s barva s plakátů zůstala na zdi školy. Greg se vydal na útěk. Podařilo se mu utéct, ale hned druhý den se to ve škole řešilo. Ředitel si volal k sobě postupně všechny kluky, až došlo i na Grega. Greg se přiznal a musel to z té zdi smýt. Nakonec si rodina Hefleyových rozbalila dárky a všichni byli štastný.





Životopis spisovatele: Jeff Kinney
Hodnocení: (hodnotilo 8 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz