Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

charakteristika lit. postavy - Gon Freecss

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > charakteristika lit. postavy - Gon Freecss
 
Titulek: charakteristika lit. postavy - Gon Freecss
Datum vložení: 15.5.2021

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Gon Freecss



Osnova: 1. Důvod mého výběru

2. Koho představuje

3. Gonův vzhled

4. Gonova povaha

5. Můj vztah k Gonovi



Postavu Gona Freecsse jsem si vybrala, protože ho jistým způsobem obdivuji.



Autor této postavy se jmenuje Jošihiro Togaši. V manze jménem Hunter x Hunter Gon vystupuje jako jeden ze čtyř hlavních postav. Příběh se odehrává ve smyšleném světě.



Gon je mladý chlapec s dlouhými, nahoru vyčesanými, zašpičatělými, černo zelenými vlasy a velkýma, oříškově hnědýma očima. Jeho obvyklé oblečení se skládá ze zeleného saka s načervenalými okraji, zakrývající černé nebo bílé tílko pod ním, zelených krátkých šortek a zelených, vysokých, šněrovacích bot.



Gon je velmi sportovně založený chlapec. Ve všem hledá dobrodružství a i ty horší chvíle se snaží užívat naplno. Vyrůstal na venkově, kde strávil hodně času v lese a přátelil se se zvířaty. Gon je velmi odhodlané, talentované dítě. Toto odhodlání a talent vedou k tomu, že mu spojenci i potenciální nepřátelé důvěřují a staví se na jeho stranu. To že vyrůstal v přírodě zapříčinilo, že má nelidské smysly: čich téměř jako pes, skvělé vidění a velmi živou chuť. Není vůbec dobrý v matematice.



Jak už jsem zmínila výše, Gona obdivuju. Obdivuju ho hlavně z toho důvodu, jak dokáže věřit lidem, jak je pozitivní, má neuvěřitelně pevnou vůli, a v tom, že pro svoje kamarády je schopen udělat cokoliv. Takže v prvních třech bodech je úplným opakem mě. Na druhou stranu věřit komukoli v dnešní době je docela nebezpečné.








Hodnocení: (hodnotilo 5 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz