Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Hradec Králové

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Zeměpis > Hradec Králové
 
Titulek: Hradec Králové
Datum vložení: 11.10.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Hradec Králové je krásné město ležící ve východních čechách. Má kolem 100 000 obyvatel. Najdete zde i aqua centrum a v roce 2010 i koupaliště. V Hradci Králové je organizace Sion která pořádá růzdné akce (hlavně pro děti) např. hradeckou drakiádu, dětský tábor, velká vánoční slavnost, město plné lampiónů, království masek, dětský svět sion, ahoj prázdniny, zimní radovánky, vítání prázdnin atd. Tato organizace také vlastní školu ( ZŠ Sion J.A. Komenského) a školku (MŠ Sion - školka která má ráda děti). Má i DDM v kterém se můžete přihlásit např. na floorbal, míčové hry, šikulky, keramika, vaření, šití - vyšívání, tábornický kroužek, technika kolem nás, technika - multimédia, deskové hry atd. V Hradci Králové najdete soutok Labe a Orlice. Ve Starém městě najdete relativně vysokou Bílou věž a chrám sv. Ducha. Krásné je to také na Malém a Velkém náměstí.





Hodnocení: (hodnotilo 48 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info