Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Stížnost

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Český jazyk a Sloh > 311 > 327 > Stížnost
 
Titulek: Stížnost
Datum vložení: 13.4.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Dne:13.04 2006 v Ornicích
Háblová Pavlína
Nová Výstavba 198
435 21
Vážený pane starosto

Tímto podávám stížnost !
Vy osobně víte , že v bloku 1/1 jsou dlouholeté problémy ,které nehodláte něják relativně řešit.
Já osobně v tomto bloku bydlím už 3 roky .Mám nemocného syna o kterém Vy víte . Chodila jsem za Vámi s prosbami , že mám v bytě švábi a krysy ! Opakovaně se dělá deratizace , pokládají se pastě a jed na krysy , které k ničemu nevedou ! Švábi a krysy jsou pořád v baráku!
Na svoje náklady jsem byt upravila s pomocí Magistrátu s péče o dítě , sociálním odborem z Mostu ! I Vy jste mi pomohli s darem pro kluka .
Josef už je 3 roky po transplantaci , staráme se o něj všichni jak nejlíp můžeme ! Na kontroly opakovaně jezdíme do Motole . Snažím se o to , aby byl na kontroly v pořádku .
Hygiena pro něj je strašně důležitá ! Tak jsme upravili zdemolovaný byt, jak nejlíp to šlo a dle finančních prostředků , kterých nemám nazbyt . Jsem s nimi sama . Mám jenom sociální dávky .Tentokrát jsem vymalovala opakovaně kuchyň , obývák a chodbu . V kuchyni na zničený omakart jsem upravila korkové kostky , které po této deratizaci opět musím strhat ! Z druhé strany omakartu na chodbě jsem měla upravené tapety , které musím též strhat ! Vše jsem dělala přededvěma týdny , vše na svoje náklady !
O dítě o které jsem se starala celé 4 roky mi chtějí odejmout z hygienických důvodů ! Transplantaci jsme překonali díky lékařům z transplantační jednotky a jejich úsilí Josefa přezevšechny problémy zachránit ! Niní z hygienických důvodů v celém domě 1/1 mi chtěj Josefa umístit do ústavu , kde bude po dobu nepořádku v domě hospitalizován .Proto píši tuto stížnost , protože já syna nedám nikam kvůli Vaší nedbalosti ! V domě máme uklizečku , která nedbá na takovou čistotu jak má . Stížnosti jsem projednávala s Vámi ústně i s paní Ladmovou .V tomto domě 1/1 nebydlí dobytek , ale lidi , které platí nájemné i služby jako já !
Doufám , že se po této žádosti začne něco dít !

Podpis: Datum:





Hodnocení: (hodnotilo 12 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info