Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Životní Prostředí

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Český jazyk a Sloh > 311 > 327 > Životní Prostředí
 
Titulek: Životní Prostředí
Datum vložení: 28.4.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Životní prostředí je příroda na naší zeměkouli, která se neustále mění a fakt je ten, že je čím dál horší. Takové ničení životního prostředí má za následky například globální oteplování, zvětšování ozonové díry, kyselé deště nebo znečištěné ovzduší. Za zničené životní prostředí může pouze a jen lidstvo. Ano je to tak, naše životní prostředí jsme si zničili svým neukázněným chováním. Například vypouštěním škodlivých látek do ovzduší, vyrábění nebezpečných produktů nebo nadměrný množstvím odpadů. Je mnoho lidí, kteří se snaží životní prostředí chránit, ale ještě více je lidí, kteří ho drasticky ničí. Takové továrny nebo automobily se spalovacími motory mají obrovský vliv na naše životní prostředí, aniž bychom si to uvědomovali. A to není jen vypouštění škodlivých látek do ovzduší, ale jsou to taky jiné věci, věděli jste třeba, že jeden automobil pro ujetí tisíce kilometrů spotřebuje tolik kyslíku jako jeden člověk za celý život? A našich lesů a pralesů stále ubývá a automobilů stále přibývá. Ani si neuvědomujeme, že každodenní cestou do práce přispíváme k ničení životního prostředí. Snažíme se tento nezastavitelný proces zpomalit nebo omezit, ale už nikdy se nám nepodaří naše životní prostředí uvést do původního stavu.





Hodnocení: (hodnotilo 518 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info