Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Sinclair Bob

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Sinclair Bob
 
Osobnost: Sinclair Bob
Datum vložení: 20.2.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Narodli se v roce 1967 ve frncouzském městě Christophe Le Friant. Poprvé vystoupil v roce 1986, když mu bylo 19 let. Je to francouzský DJ, skladatel a producent. V Pařiži si razil styl, kterém se prolínaly různé rytmy s tempem diska. Vystupoval pod různými přezdívkami. Svoji první desku vydal v roce 1998. Celosvětově se ale proslavil až v roce 2006, kdy vydal desku s názvem Western Dream. Píseň World, Hold On byla dokonce nominována na cenu Grammy. Celkem vydal 7 alb - například Paradise, Enjoy, In the House aj. V lednu 2007 byl jmenován Dj roku.





Hodnocení: (hodnotilo 43 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info