Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Tankian Serj

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Tankian Serj
 
Osobnost: Tankian Serj
Datum vložení: 16.12.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Serj Tankian - zpěvák

Datum narození: 21.08.1967

Místo narození: Beirút, Libanon

Znamení: Lev

Serj Tankian se narodil 21.8.1967 v Beirútu v Libanonu. Hraje basketbal. Velmi se zajímá o politiku ze System Of A Down asi nejvíce. Jak víme společně s Daronem byli prvními zakladateli skupiny System Of A Down. Rád píše básně a dokonce vydal i knihu mírumilovně mystické poezie.

Působí také v neziskové politické organizaci Axis of Justice, kde spolu s multi-instrumentalistou Artem Tunc Boyaciyanem měli podíl na world music projektu Serart. Založil vlastní vydavatelství Serjical Records. Serj Tankian je vegetarián. Na rozdíl od Darona píše spíše složitější a hlubší texty. Bydlí v Calabasas, který se nachází v Californii, odtamtud je to asi půl hodiny cesty k Daronově vile. Napsal báseň "Nations", kterou použil jako improvizaci na koncertě v Lowlands. Má bratra, který se jmenuje Sevag. Vlastní dům na Novém Zélandu. Jeho sólové album je naplánované na konce léta nebo začátek podzimu 2007.





Hodnocení: (hodnotilo 28 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info