Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Whibley Avril Ramona Lavigne

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Whibley Avril Ramona Lavigne
 
Osobnost: Lavigne Avril
Datum vložení: 11.5.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Avril Ramona Lavigne Whibley (narozena 27. září 1984) je kanadská rocková zpěvačka a držitelka ceny Grammy. Ačkoliv jsou její rodiče původem francouzského původu, Avril francouzsky nemluví. Říkalo se, že je Avril vegetariánka. Nedávno však v jednom interview řekla, že už se za vegetariánku označovat nebude „pro případ, že by ji někdo přistihl jak jí maso“. Jako teenager chodila v Napanee do restaurace La Pizzeria. V dokumentu Under My Skin Bonez Documentary řekla, že pizza s olivami je jejím oblíbeným jídlem, avšak moc ji nejí, protože pizza není dobrá pro její hlas. V této restauraci její oblíbená pizza dostala jméno podle Avril a také je tam návštěvní kniha pro fanoušky, kteří jí tam mohou napsat své vzkazy a Avril si jí vždycky vyzvedne, když je na návštěvě u rodiny. Avril má vytetovanou hvězdu na levém zápěstí. Stejnou má i její kamarád a spolupracovník Ben Moody. Na konci roku 2004 si nechala na pravé zápěstí vytetovat malé růžové srdce s písmenem D – což má být první písmeno jejího manžela Derycka Whibleyho, se kterým si koupili dům v Beverly Hills. Lavigne byla spojována se svým bývalým kytaristou Evan Taubenfeld, i když s ním ve skutečnosti nikdy nechodila. Avšak Evan ji stále považuje za „Nejdražší přítelkyni na světě“, jak řekl na svých oficiálních stránkách. V jednom rozhovoru pro časopis J-14 řekla, že svou první pusu dostala ve 14 letech. V časopise M z roku 2003 byl článek o tom, že bývalý přítel Avril prodává její milostné dopisy na eBay. V únoru 2004 začala Avril chodit s Deryckem Whibleym, hlavním zpěvákem skupiny Sum 41. 27. června 2005 se zasnoubili. Deryck požádVzali se v sobotu 15. července 2006 v kalifornském pobřežním městě Montecito. Ceremoniál začal v 5 hodin odpoledne a trval 20 minut. Avril na sobě měla šaty od návhrářky Very Wang a Deryck oblek od Huga Bosse. Svatby se zúčastnilo asi 110 hostůal Avril o ruku při výletu do Benátek.





Hodnocení: (hodnotilo 29 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info