Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Sid Wilson

Zařazeno: iReferaty.cz > Životopisy > Sid Wilson
 
Osobnost: Sid Wilson
Datum vložení: 3.6.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Jméno: Sidney Gerge Wilson
Datum narození: 15. března 1978 (nejmladší člen)
Přezdívka: "Monkey Boy"
Pozice: DJ
Číslo: 0#
Výška: 182 cm
Ex kapely: SPC
Kapela:SlipKnoT

Narodil se 15. března 1978 s šesti prsty na každé ruce, ale po narození mu byly amputovány. Je velice sarkastický - s oblibou na stage zapaloval své desky a přitom na nich scratchoval, ale teď už to dlouho nedělá, protože měl nějaké vážné problémy s policií. Celkově to je takový poděs. Když nescratchuje, tak nejčastěji skáče do publika a různě poskakuje po jevišti, proto dostal přezdívku "Monkey Boy". Na show trpěl kvůli svým plynovým maskám nedostatkem kyslíku, což mu způsobovalo tzv. "organický syndrom", který pak navozoval stavy zuřivosti a nepříčetnosti. Možná i to byl jeden z důvodů, proč v letech 2004 a 2005 plynové masky opustil. Je nejmladším členem SlipKnoT a jeho rodina pochází z Anglie. Má vlastní Side Project - jako DJ Starscream už vydal několik CD. Ve volném čase se věnuje snowboardingu, vaření a keramice. Mezi jeho koníčky patří taktéž rychlá auta a motorky. Sid je velký kamarád s Mattem Heafym z Trivium. Zatím nejhorší zranění, které si na koncertech SlipKnoT přivodil, byla zlomenina obou patních kostí - toto zranění si přivodil hned na prvním koncertu Rockstar turné v roce 2008.

Neustále se popichuje s bubeníkem Shawnem, který nosí masku klauna. Často to končí násilím.
Citát: "Plynová maska zadržuje přívod kyslíku do hlavy. Mám pak halucinace a tak. Polovinu show většinou ani nevím co se kolem mě děje. Je to na klaunovi, aby mě udržel v mezích."





Hodnocení: (hodnotilo 1 čtenář)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info