Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Schody do ráje

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Schody do ráje
 
Název díla: Schody do ráje
Datum vložení: 4.7.2006

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Recenze –info o knize:
Autorka: Šárka Junková
Název knihy: Schody do ráje
Vydavatel: Víkend, Praha

Je to svým spádem rychlý a strhující příběh dospívající dívky Mirky, která žila poklidně v harmonické rodině s mámou úřednicí, tátou lékařem a sestrou Eliškou, zdatnou sportovkyní. Dokonce našla kluka, který se jí moc líbí. Měli se rádi, brouzdali přírodou, šeptali si krásná slova, milovali se… Pak se ale začne všechno bortit. S klukem se pohádá a vypadá to, že natrvalo, táta má novou práci daleko mimo město a máma! Máma se na dovolené seznámí s podezřelým chlapem a vypadá to, že se do něj snad zamilovala! A přítel toho chlapa se pokusí znásilnit Mirku, prasák, naštěstí mu to překazí jedna stará dáma. A nejhorší je, Mirčina sestřička vážně onemocní, postihne ji nákaza meningokokem, která je hrozbou pro velkou část dospívajících mladých lidí. Co bude dál ? Zvládne to Mirka? prozradím, že zvládne, ale nic v životě není zadarmo... to už ale všichni víme, že?





Životopis spisovatele: Šárka Junková
Hodnocení: (hodnotilo 19 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Schody do ráje Junková, Šárka 251 slov
Schody do Ráje Junková, Šárka 876 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info