Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Ségry na mizině

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > Ségry na mizině
 
Název díla: Ségry na mizině
Datum vložení: 16.10.2014

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Lissi se strašně moc chtěla stát fotbalistkou v dívčím klubu a tak se rozhodla, že se podívá do čarodějné knihy a taky tam našla jedno zaklínadlo, které se jí náramně hodilo. Na zahradě by se po tomto zaklínadle měla někde válet mičuda, která by ji poslouchala. Lissi se připravila na čarodějné tlesknutí, ale kouzlo se nepovedlo a míč neposlouchal a skákal si jak chtěl. Ve vedlejší zahradě, kde bydleli Fukovy se ozývalo cinkání skleniček. Míč ale začal tak skákat, že přeletěl až do vedlejší zahrady a všechny sklenice rozbil. Paní Fuková okamžitě přišla a podala jí účet, co všechno musí zaplatit. K tomu jim přijela na návštěvu teta Naddi. K Tince a Lissi navíc přišla Brit, jejich kamarádka, jestli by neudělali nějakou pomstu jejím bráchům. Tinka s Lissi řekly, že ano. Pomsta se jim sice povedla, ale sebrali jim folfoniový klíč, bez kterého nemohly čarovat. Teta Naddi se jich zeptala proč se klukům mstí? A Lissi jí začala vysvětlovat, že Fukovým rozbili sklenice. Teta Naddi slíbila, že za nimi zajde a opravdu zašla a ještě to za ně zaplatila. Teta Naddi řekla, že v jejich rodině je nejvíce srandy, a že jim za odměnu dala na vkladní knížky stejnou čásku. Potom už teta Naddi odjela. Lissi s Tinkou nakonec dostaly spátky folfoniový klíč a byly šťastné jak všechny problémy vyřešily.





Životopis spisovatele: Thomas Brezina
Hodnocení: (hodnotilo 0 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
Ségry na mizině Brezina, Thomas 620 slov
Ségry na mizině Brezina, Thomas 67 slov
Ségry na mizině Brezina, Thomas 72 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info