Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Bill Kaulitz

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Umění a Hudba > Bill Kaulitz
 
Titulek: Bill Kaulitz
Datum vložení: 13.8.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Co řekl Billí o svých písních
1. Rette mich
Je jediná opravdová balada na albu a jedná se o bolest z lásky. Já už jsem to párkrát zažil, že jsem se cítil osamocený jako v téhle smutné písničce. A vracel se na místa, kde jsme byli společně, ve společném úkrytu a že to potom bolí, být tam bez milované osoby. Je možné cítit bolest ve vztahu, když si nerozumí. Nebo když to přítelkyně skončí. Rozhodně bude existovat jediná dívka Magdeburgu, tomu věřte, pro kterou zpívám písničky. Ale já jsem ještě docela mladý a neměl jsem ještě tak drsný vztah. Proto tu rozhodně nejde o dívky.

2. Freunde Bleiben
Ve Freunde Bleiben zpívám "Milejší než Bill" - nikdy mi to nikdo přímo neřekl, ale nám se tahle věta zdá vtipná. Myslím, že to dělá hodně. Miluju tenhle song, protože je o povrchním, nepoctivým přátelství. Když se lidi vůbec neznají a jenom ze zdvořilosti si říkají: "Ahoj", to je pošetilý! Písnička je namířená na pár lidí z Magdeburgu. Vlastně je to taky trochu cool, že existují takový lidé. Rád se hádám a diskutuju a můj bratr Tom taky. Hrozně rádi provokujeme ostatní. A absolutně nás těší, když se můžeme rozčilovat při drbání.

3. Jung und nicht mehr jugendfrei
Každý, kdo s námi byl jedenkrát na cestě, ví, co tímhle songem myslím. Náš manažer a průvodce musí pěkně trpět. My prostě dělám to, co chceme a nedáme si říct. To můžete pozorovat na našich vystoupeních, jak vypadáme. Někdy je to mládeži nepřístupný. Ti co jsou s námi dva dny na cestách, se potom musí dva týdny léčit.

4. Der Lezte Tag
V Der lezte Tag se ptám jaké by to bylo kdyby se vědělo, že tohle je poslední den, který žijeme. Ve svém posledním dnu bych chtěl být se všemi lidmi, které mám rád. To je opravdu hodně smutná myšlenka. Tahle písnička vznikla v jeden depresivní den. Zpívám: "Když je tohle ten poslední den, prosím, ještě mi to neříkej." Bylo by hrozný kdybychom to věděli.

5. Gegen meinen Willen
Tenhle song jsme napsali, protože myslíme, že rozvod rodičů je velmi důležité téma. O tom musíme zpívat. Divíme se, že o tom ještě nikdo nenapsal. V naší generaci je mnoho dětí, které mají rozvedené rodiče. Ve třídě máme taky několik takových spolužáků. Mnoho lidí nemá odvahu o tom mluvit. My chceme tyto pocity vyslovit. Ačkoliv u nás to nebylo tak, jak zpívám. Naši rodiče na nás brali ohled a byli jsme docela rádi, že se rozvedli. Nejlepší by bylo si z toho nic nedělat. V žádném případě nechci, aby spolu všichni rodiče zůstali jen kvůli dětem. Ale měli by si svých dětí všímat. Máma a táta se musí starat o děti. Tom a já dnes nějak netrpíme rozvodem našich rodičů. Máme kontakt s oběma stranama a to je v pořádku. Jsme rodina, i když naši rodiče nejsou spolu.

6. Schrei
Schrei vypravuje o tom, že se prostě nechceme přizpůsobit, ale říkat nahlas svoje názory. Vypráví o frustraci, že se musíme ve všedních dnech přizpůsobit. To není to, co chceme. Proto musíme někdy křičet, dostat ze sebe tu frustraci. Když jí zpívám live, tak se mi podaří docela dobře odbourat agresi. To je osvobozující.

7. Lass und hier raus
Popisuje naše sny. Písnička vznikla někdy uprostřed, takže jsme vlastně mysleli, že s ní prorazíme. Tenkrát jsme byli hrozně šťastný, že jsme směli spolupracovat s producentem. Řekl nám: "Bude dobrý, když to uveřejníte." Ale jako superstar necítíme nic, jak se to v textu píše. Jsme stále stejní jako dřív. Děláme hudbu a moc nás těší, když se lidem líbí. V jedný sloce je: "Nejsme boygroup a … (neumím to přeložit)." To nám bylo stále vytýkáno. Tenhle text jsme s klukama psali samy. Vznikl jako poslední.

8. Leb die Sekunde
Jsem napsal, když mi bylo deset. Vznikl o víkendu, seděl jsem doma a nic se nedělo. Jsem ten typ člověka, který musí pořád něco dělat. Nemůžu celý den ležet v posteli a nic nedělat. Chci vnímat všechno, co je kolem mě. Zkouším vnímat každý okamžik a zažít si ho. Momentálně to není těžký: Užíváme si každou chvíli našeho úspěchu. Všichni mladí nežijí život naplno tak jako my. Vidíme různá města a zažíváme spoustu legrace. Ale není to pořád jenom lehké, žít okamžikem. Když jste smutní posloucháte naše písničky a připomínáme vám, že musíte žít každou vteřinu. Koneckonců, existují okamžiky, které bych si rád udržel. Chvíle, kdy jsme šli na "Stars for free" v Magdeburgu na jeviště a 75 000 lidí ječelo kvůli nám.

9. Wenn nichts mehr geht
Tenhle song vysvětluje to, co bude po smrti. Mnoho lidí říká, že jsem příliš mladý na to, abych o tom přemýšlel. Nemám strach ze smrti. Ale každý doufá, že po smrti ještě něco přijde. My máme štěstí, že v naší rodině dosud ještě nikdo nezemřel a ani nikdo mě blízký. Ve skupině myslíme taky na naše domácí mazlíčky, když o tom zpíváme. Je to smutný, když umírají domácí mazlíčci. Já mám rád psy. Kdyby můj pes umřel, tak se mi zhroutí celý svět. Mému kříženci dobrmana a labradora - Scottymu je 6 let. Je tak sladký! Jsem docela smutný, že ho teď nemůže vidět tak často.

10. Ich bin nich´ich
Je to písnička o zlomeném srdci. Jde o to, že se někdo zamiloval někoho do koho neměl. Proto se cítí sám. Najednou se chová úplně jinak. V téhle situaci už jsem byl taky. Byl jsem z toho totálně hotovej, protože jsme nevěděl, kdy tu dívku zase uvidím. Když jsme se bavil s přáteli, tak jsem nechápal o čem se baví, protože jsem v myšlenkách byl s tou dívkou. Ostatní ze skupiny si tenhle můj stav dobře pamatují. Jsem jediný, kdo byl opravdu zamilovaný. Dopis na rozloučenou jsem od ní nedostal stejně jako v písničce. Teď se píšou jenom SMS-ky.

Písmo Billíka


Chat s Billem

Katherina: Jaký byly tvoje narozeniny?
Bill: Moje narozeniny byly vlastně nudný, byl jsem na cestě, oslavovali jsme v hotelovém pokoji po The Dome.

Katherina: O kom se nejčastěji objevují drby?
Bill: O mém bratrovi.


Katherina: Vyděláváte peníze?
Bill: Jo, vydělávám peníze do začátků, ale moc mi toho nezbývá. Něco se musí investovat.

Katherina: Mluví s vámi dál vaši přátele, když jste teď slavní?
Bill: Přátelé s námi mluví pořád stejně. Teď se ukazuje, kdo jsou pravý kamarádi.

Katherin: Jak jsi na tom s novýma myšlenka na další písničku?
Bill: Snažím se hledat témata, která se udávají ve všedních dnech a vyburcují mládež.

Katherina: Jsi teď zamilovanej?
Bill: Teď nejsem zamilovanej.

Katherina: Stanujou fanynky před vaším domem?
Bill: Občas ano.

Katherina: Máš rád japonský rock?
Bill: Japonský rock je cool!

Katherina: Dělali byste taky hudbu, kdyby nevydělávala peníze?
Bill: V každým případě bysme dělali hudbu i bez peněz.

Katherina: Jak trávíš nejraději svůj volný čas?
Bill: Momentálně mám sotva nějaký volný čas. Ale když, tak dělám rád večírky s kamarády.

Katherina: Jakou hudbu posloucháš v soukromí?
Bill: To je docela rozmanitý. Nejraději Green Day.


Katherina: Jaká je tvoje nejoblíbenější písnička na albu Tokio Hotel?
Bill: Je to Schrei, ta je obzvlášť dobrá s publikem.




Další věci o Billíkovi

Používá deodoranty Dove.

Pořád s sebou nosí mp3 přehrávač.

Vypije 5- 6 plechovek Red Bullu denně.

Je nesportovní.

Billíkovi piercingy a tetování
Billí má v pravým obočí piercing, kterej má od dvanácti let
pak má piercing v jazyku a ten má od čtrnácti let
a ještě má vytetovaný znak Tokio Hotel vzadu na krku od svýho kamaráda .
Nové věci o Billíkovi
Billík má rád Green day a The Rasmus.

Rád jí pizzu.

Na vlasy používá lak na vlasy a vosk.

O Billovi
Billův mobil umí skoro vše, vyměnil si číslo, aby ho nebombardovaly fanynky
Nejradši jí Bill u McDonald´s . Vždycky si dá Bic Mac, kuřecí kousky se sladko-kyselou omáčkou a vanilkovej shake.

Bill je alrgický na vosí bodnutí a jablka.

Taky STAR používá Baby - Produkt !!
Bill si myslí, že Angelina Jolie a Brad Pitt jsou cool !

Bill má rád Colu a totálně energy drinky. Na párty si dá Dooley´s.

Bill nosí boxerky - i na noc.

Bill nepoužívá voňavku, ale deodorant AXE 24- 7.

Má velikost bot 42.

Billova přezdívka je Mecki.


O Billíkovi

Jméno - Bill Kaulitz

Funkce - zpěv

Narozeniny - 1.9.1989

Znamení - panna

Výška -1, 77 m

Váha - 50 kg

Hobby - zpívání a párty

Vlasy - od přírody tmavě blonďatý, ale přebarvil se na černo

Oči - hnědý

Škola - 10. třída na gymnásiu ( na rok soukromý učitel)

Líbí se mu - Nena

poznávací znaky - piercing v obočí a v jazyku, vytetovaný logo Tokio Hotel vzadu na krku,nosí kožené oblečení, na černo nalakované nehty, oční stíny

Charakter - velmi otevřený, v th má většinu nápadů je to kreativná hlavička.

Tokio Hotel fan web by Nikola & Denisa
design by BT
optimalizace PageRank.cz





Hodnocení: (hodnotilo 33 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info