Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

HIP HOP

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Umění a Hudba > HIP HOP
 
Titulek: HIP HOP
Datum vložení: 13.5.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Hip hop je moderny styl hudby. Ma vela interpretov ako su napriklad RYTMUS 50 CENT VEC KONTRAFAKT H16 A TAK DALEJ. Na svete je vela reperou a hip hoperou. Niektore styli napriklad pankery a rockery nemajuu radi hip hoperou. Ale ved kazdy sme iny. Mno prejdem k jednemu interpretovi a je to:
RYTMUS
Je to slovensky reper. Byva v Piestanoch. Ma 30 rokov. Nma detiale zije s prietelkou uz 3 roky. Byvaju v Piestanoch na sidlisky. Ma modry mercedes. Rytmus je aj v v skupine Kontrafakt. Rytmus sa svojim menom vola matej dubcek. Vyrastal v piestanoch kde aj teraz byva.





Hodnocení: (hodnotilo 138 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info