Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Tokio Hotel

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Umění a Hudba > 310 > Tokio Hotel
 
Titulek: Tokio Hotel
Datum vložení: 20.9.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Tokio Hotel
žánr kapely je pop

Tokio Hotel je parta patnáctiletých a šestnáctiletých mladíků z německého Magdeburgu, které na první pohled poznáte podle teploušské image a na první poslech podle těch nejhorších a nejděsnějších pop-punkových melodií. Svůj debutový singl Durch Den Monsun vydali v roce 2004 a takřka ze dne na den se díky němu stali hvězdnou kapelou. Stejně tak, jako debutové album Schrei v roce 2006, několik se týdnů drželi v top 10 německé prodejní hitparády.

Zpěvák Bill Kaulitz disponuje pro patnáctiletého kluka typickým, promiňte mi výraz, holčičím hlasem. Image je propracována do posledního detailu. Kožené oblečení, na černo nalakované nehty, oční stíny, piercing v jazyku, to vše je pro Billa charakterictické. Jeho bratr, kytarista Tom o sobě pro změnu prohlašuje, že už se stačil vyspat s deseti tisíci holkami. Kapela se nikterak netají svým obdivem ke Green Day, Metallice, Slipknot, ale ani k lesbám a gayům. Do světa hudby se dostali díky Billově a Tomově nevlastnímu otci. V roce 2003 je přihlásil do regionální soutěže Hegel Rockt hledající nové talenty. Tehdy kapela sice nevyhrála, ale jakmile se o nich později dověděli manažeři z nahrávací společnosti Universal Music, smlouva byla rychle na světě, protože tak šíleně vypadající lidi ještě neviděli.

členové kapely:
Billova Klaulitz 1988
Tom Klaulitz 1988
Georgi Listig 1987
Gustav Schafer 1988





Hodnocení: (hodnotilo 106 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info