Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Lovex Lovex

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Umění a Hudba > 310 > Lovex Lovex
 
Titulek: Lovex Lovex
Datum vložení: 31.5.2008

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Členové: Theon (zpěv, vokály) Vivian (kytara), Julian (bicí), Sammy (kytara), Christian (klávesy) a Jason (baskytara)

Jejich příběh se začal psát v zimě na přelomu roku 2001 a 2002 ve finském městě Tampere. Tehdy se dala dohromady partička kamarádů, kteří se zabývali muzikou v různých kapelách, aby se nakonec dohodli, že to zkusí spolu. Cíl? Dělat pořádnou rockovou muziku! Jenomže začátky, jak už to tak bývá, byly drsné. Členové kapely se neustále měnili a koncerty byly jen tak náhodné... Až v květnu 2004 se sestava ustálila a od té doby se na skupinu usmálo štěstí. Jejich debutový singl Bleeding se umístil hned na druhém místě oficiální finské hitparády, další singl s názvem Guardian Angel vyšel na začátku lonského roku. Krátce nato vydávají svoje debutové album Divine Insanity, které u nás vyšlo před několika měsíci... A co jsou kluci vlastně zač? Kombinují rock'n'rollové rytmy osmdesátých let s technologií 21. století. "Jsme tvrdší než The Rasmus a víc cool než HIM," nechal se slyšet zpěvák Theon. Každopádně kluci začínají být populární i v Evropě.





Hodnocení: (hodnotilo 16 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info