Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

Aloha from hell

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Umění a Hudba > 310 > Aloha from hell
 
Titulek: Aloha from hell
Datum vložení: 23.11.2009

 

squareVClanku:
id='square-ir'
V roce 2007, školní kapela nazvaná Aloha From Hell, vyhrává před zraky stovky tisíc hudebních fanoušků, populární soutěž BRAVO Newcomer Award. Aloha From Hell, byla jednou z pěti set kapel, které se této soutěže zúčastnily.
Následně Aloha From Hell, zaútočily na žebříčky hitparád natolik rázně, že způsobily malé zemětřesení. Díky chytlavé rockové skladbě Don't Gimme That, která se stala jejich prvním singlem, se okamžitě dostali na žebříčky hitparád německých rádií, obsadili německý hudební televizní kanál VIVA. Skladba Don't Gimme That, se pak držela v německých singlových hitparádách celé dva měsíce.
Pětice lidí, původem z Aschaffenburgu, ale rozhodně nepatří mezi kapely jednoho hitu. Po úspěšném prvním singlu, vyšel jako další Walk Away, který je jeho plnohodnotným následníkem
V posledních měsících Aloha From Hell, dokončovali práci na svém prvním albu No More Days To Waste - což byla pro talentované teenagery skutečně mimořádná zkušenost.
Debutové album, které obsahuje 17 skladeb, vyšlo v Německu, Rakousku, Švýcarsku a České republice 16. ledna 2009.
Kromě práce na skladbách pro netrpělivě očekávané debutové album, se kapela věnovala koncertování - od července do prosince 2008, absolvovala na čtyřicet vystoupení. Mezi ně patří i vystoupení v ČR na Andělovi, kde sklidili zasloužený potlesk.
Kapela měla hned od začátku jasno, že texty bude psát pouze v angličtině.
Hraje ve složení: Felix Keith - bicí
Moritz Keith - kytara
Max Forman - baskytara
Vivien Eileen Bauernschmidt - zpěv
Andreas Gerhard - kytara

Přestože se kariéra nadějné formace teprve rozjíždí, stihla už kapela posbírat několik prestižních ocenění: v roce 2007 obdržela svou první cenu, a to v kategorii „nováček" od časopisu „pro mladé" BRAVO, v roce 2008 pak dostala bavorskou hudební cenu Bayerischen Musikpreis a byla nominována v kategorii nejlepší nováček v rámci Jetix Awards.





Hodnocení: (hodnotilo 11 čtenářů)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info