Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

II.světová válka-15. dubna 1945

Zařazeno: iReferaty.cz > Referáty > Dějepis > 301 > II.světová válka-15. dubna 1945
 
Titulek: II.světová válka-15. dubna 1945
Datum vložení: 9.1.2007

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Židovsko-bolševický nepřítel nastoupil naposledy k útoku. Pokouší se zničit Německo a vyhladit náš národ. Vy, vojáci na východní frontě, víte již z velké části sami, jaký osud hrozí především německým ženám, dívkám a dětem. Zatímco staří muži a děti budou zavražděni, ženy a dívky budou zneužity jako kasárenské děvky. Ostatní budou vyhnáni na Sibiř.
Tento úder jsme předvídali a už od ledna tohoto roku jsme dělali vše, aby se vybudovala silná fronta. Nepřítele přivítá silné dělostřelectvo. Ztráty naší pěchoty byly doplněny nesčetnými novými jednotkami.
Útočné oddíly, nové jednotky a oddíly domobrany posilují naši frontu. Bolševiky tentokrát stihne osud asiatů, to znamená že je čeká krvavá porážka u bran Berlína.
Kdo v tomto okamžiku nesplní svou povinnost, jedná jako zrádce svého národa. Pluky nebo divize, které opustí své postavení, jednají tak hanebně, že se budou muset stydět před ženami a dětmi, vystavenými možnému teroru nepřítele. Dávejte pozor především na několik málo důstojníků a vojáků – zrádců, kteří, aby si zachránili svůj ubohý život v ruském zajetí, budou možná proti nám bojovat v německé uniformě. Proto, jestliže vám někdo vydá rozkaz k ústupu, a vy ho nebudete dobře znát, musí být okamžitě zatčen, a jestliže to bude nutné, okamžitě zastřelen, bez ohledu na jeho hodnost. Jestliže v těchto příštích dnech a týdnech každý voják na východní frontě splní svou povinnost, poslední útok asiatů se rozbije o naši obranu, stejně jako se nakonec zhroutí vpád našeho nepřítele na západě. Berlín zůstane německý, Vídeň bude znovu německá a Evropa nikdy nebude ruská.
Vytvořte zapřísáhlé souručenství na obranu nikoli prázdného pojmu Vlasti, ale na obranu vaší rodiny, vašich žen, vašich dětí a s nimi i vaší budoucnosti.
V těchto hodinách na vás hledí celý německý národ, moji východní bojovníci, a doufá jen v to, že vaše vytrvalost, váš fanatismus a vaše zbraně utopí bolševický útok v moři krve. V okamžiku, kdy osud odstranil z povrchu země největšího vojenského zločince všech dob, rozhodne se zvrat této války.

Adolf Hitler





Hodnocení: (hodnotilo 4 čtenáři)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info