Hledej:
iReferáty.cz je internetová databáze referátů. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.

My děti ze stanice ZOO

Zařazeno: iReferaty.cz > Čtenářský deník > My děti ze stanice ZOO
 
Autor: Christiane F.
Název díla: My děti ze stanice ZOO
Datum vložení: 3.8.2013

 

squareVClanku:
id='square-ir'
Příběh vypráví o dívce jménem Christiana. Ta si v životě prošla hotovým peklem , za které si mohla sama. Vše začíná tím, jak Christiana vyrůstala. Přestěhovala se s rodiči z venkova na sídliště do Berlína. Tam to vše odstartovalo. Jelikož jí, její mladší sestru a mámu začal jejich otec mlátit často utíkala z domova. Nejčastěji skončila v centru pro mládež zvaném Dům Středu. Zde se poprvé setkala s hašišem , později i s heroinem. Nejdříve kradla doma, později i okrádala staré a nemohoucí lidi. Jelikož v Domu Středu bylo odhaleno že se tam obchoduje s drogami- zavřeli ho. Christiana proto i se svým přítelem Detlefem začali chodit do jiného klubu –Soundu. Když už neměli peníze, nebavilo je okrádat lidi tak si šli vydělávat prostitucí na stanici ZOO. Její matka o tom nic nevěděla- nevěděla že je závislá na heroinu , nevěděla že nechodí do školy… Až jednoho dne to prasklo- její matka jí totiž nachytala v koupelně jak si heroin píchá. Prosila jí ať toho nechá- zkoušela to a ne jednou. Těch pokusů bylo opravdu hodně. Christiana měla tedy opravdu těžký život. Nelze říct že si za něj mohla úplně sama- otřesné dětství jí k tomu aby se držela od drog dále jí nepomohlo. Christiana přes veškeré věci které prožila dokázala začít znovu. Pomohla jí k tomu její matka. Odvezla jí totiž na venkov. To byl pro ni nový začátek. Tento příběh nebyl bohužel vymyšlený. Tento příběh se opravdu stal.





Hodnocení: (hodnotilo 2 čtenáři)

Ohodnoť tento referát:

(špatný)
(horší)
(průměrný)
(lepší)
(dobrý)



   Referáty na stejné téma:
My děti ze stanice ZOO F., Christiane 406 slov
My děti ze stanice zoo F., Christiane 1322 slov
My děti ze stanice Zoo F., Christiane 431 slov
My děti ze stanice ZOO F., Christiane 172 slov
My děti ze stanice zoo F., Christiane 196 slov
My děti ze stanice Zoo F., Christiane 3164 slov
My děti ze stanice ZOO F., Christiane 641 slov
My děti ze stanice Zoo F., Christiane 1010 slov
My děti ze stanice ZOO F., Christiane 303 slov
My děti ze stanice Zoo F., Christiane 807 slov
My děti ze stanice ZOO Rieck, Horst 853 slov
 
 


 
 
Referáty | Čtenářský deník | Životopisy |
Nastavení soukromí | Zásady zpracování cookies

© provozovatelem jsou iReferaty.cz (Progsol s.r.o.). Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.
Referáty jsou dílem dobrovolných přispivatelů (z části anonymních). Obsah a kvalita děl je rozdílná a závislá na autorovi. Spolupracujeme s Learniv.com. Zveřejňování referátů odpovídá smluvním podmínkám. Kontakt: info@ireferaty.cz
Naši partneři: WarThunder.info | Calorie-Charts.info